Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

«Περήφανη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 13:29

Στην απόκτηση της Λάουρας Έμοντς προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου.

Η Γερμανίδα ακραία στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε τη χαρά, την τιμή και τον ενθουσιασμό της όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Η 27χρονη τόνισε επίσης ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Λάουρα Έμοντς

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς μας και την φανταστική ατμόσφαιρα! Και το κλαμπ και η πόλη του Πειραιά είναι πραγματικά ξεχωριστά στην Ευρώπη. Είμαι πραγματικά υπερήφανη που θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό και να κάτω το καλύτερο δυνατόν τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνής διοργανώσεις. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει όλους τους στόχους της!»

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Έμοντς!

Στον Θρύλο η Έμοντς!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Γερμανίδας ακραίας, Λάουρα Έμοντς, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Σούπερ Σμιτ στο Nations League!

Σούπερ Σμιτ στο Nations League!

Εξαιρετική εμφάνιση του διεθνή Καναδού διαγώνιου -που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό- με την Εθνική του κόντρα στη Βραζιλία.