Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέμεινε στον Θρύλο ο Ράουνβερντικ!

Παρέμεινε στον Θρύλο ο Ράουνβερντικ!
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 15:28

Στον Θρύλο και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Γερούν Ράουνβερντικ. Ο Ολλανδός ακραίος όπως σας ενημερώσαμε στο gavros.gr την Παρασκευή (15/06) τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έτσι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και για τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο (16/06) ο Ερασιτέχνης Θρύλος.

Ο 33χρονος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα τη φετινή σεζόν να κατακτήσει τόσο τον τίτλο του πρωταθλήματος, όσο και το Λιγκ Καπ, καθώς και να φτάσει στον τελικό του Challenge Cup.

Ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και έτσι αφού υπήρχε κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τη συνεργασία τους με στόχο να φτάσουν σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γερούν Ράουνβερντικ. Ο Ολλανδός ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Έμοντς!

Στον Θρύλο η Έμοντς!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Γερμανίδας ακραίας, Λάουρα Έμοντς, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.