Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχει» ο σχεδιασμός σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

«Τρέχει» ο σχεδιασμός σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 10:49

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έγραψε ιστορία για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, κατακτώντας αμέτρητες κούπες και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Θρύλος αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» φυσικά και δεν επαναπαύονται από αυτό. Επιθυμούν τη νέα σεζόν όχι μόνο να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι το οποίο θα αποτελεί και πάλι τεράστια επιτυχία, αλλά είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την κορυφή σε όλα τα τμήματά τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ερασιτέχνης Θρύλος έχει ξεκινήσει από νωρίς το σχεδιασμό σε όλα τα τμήματά του, προχωρώντας καθημερινά σε πάρα πολύ σημαντικές κινήσεις, που δείχνουν ότι και τη νέα σεζόν οι Πειραιώτες θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Φυσικά, ακόμη είναι αρκετά νωρίς και αναμένεται το επόμενο διάστημα να σημειωθούν ακόμη περισσότερες κινήσεις, ώστε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο όλα τα τμήματα της ομάδας, κρατώντας σε αυτή όλους και όλες όσες βοήθησαν στην επιτυχία του συλλόγου για ακόμη μία σεζόν.

Ο Θρύλος μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα, οι άνθρωποι του είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν, όπως και ο κόσμος του, ο οποίος θα πρέπει να στηρίζει ακόμη περισσότερο τη φετινή σεζόν για να φτάσει την αγαπημένη του ομάδα ακόμη πιο πάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

«Να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά»

«Να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά»

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδη τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Θρύλου ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή.