Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 21:10
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η περυσινή χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Εκτός από τα κεκτημένα στην Ελλάδα, ήρθε και η μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωπαϊκής κορυφής μέσω του CEV Challenge Cup, με τις «ερυθρόλευκες» να γράφουν ιστορία.

Με γνώμονα αυτό λοιπόν, η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, έχτισε τον μεταγραφικό σχεδιασμό προκειμένου οι τρεμπλούχες να είναι ακόμα πιο δυνατές τη νέα χρονιά.

Φυσικά, η αρχή δεν θα μπορούσε να μην γίνει από την ανανέωση της συνεργασίας του Θρύλου, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς έδειξε τις δυνατότητες του, χαίρει άκρας εκτίμησης από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση και έτσι δεν ήταν δύσκολο το να μείνει στο σύλλογο.

Η συνέχεια ήρθε με την παραμονή της Σάσκιας Χίπε. Η Γερμανίδα η οποία ήταν από τις βασικές και αναντικατάστατες παίκτριες του Ολυμπιακού, επέκτεινε τη συνεργασία της με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όσον αφορά τις αφίξεις, υπήρξε και η μεταγραφή της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, με τη διεθνή νεαρή παίκτρια να αναμένεται να πάρει σημαντικές εμπειρίες από την έτερη πασαδόρο και αρχηγό του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου.

Η Γερμανίδα ακραία Λάουρα Έμοντς, σίγουρα θα δώσει λύσεις στο υπάρχουν ρόστερ, ενώ υπήρξε και η μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον της νεαρής ακραίας, Ασημίνας Νικολογιάννη.

Βέβαια, εκτός από την ανανέωση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και της Σάσκιας Χίπε, στον Ολυμπιακό θα παραμείνουν η Κωνσταντίνα Βλαχάκη και η Μαρία Νομικού, ενώ συμβόλαιο έχουν ακόμα τόσο η Ειρήνη Κοκκινάκη όσο και η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς.

Το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση μιας ακόμα ακραίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19.

Διαβάστε επίσης