Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινήσεις με στόχο την παραμονή στην κορυφή!

Κινήσεις με στόχο την παραμονή στην κορυφή!
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 12:21

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τρέχει το μεταγραφικό σχεδιασμό όλων των τμημάτων του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Μοναδικός στόχος είναι να μπορέσει και τη νέα σεζόν να πετύχει τα ίδια σπουδαία κατορθώματα και να μπορέσει να τα πάει ακόμη καλύτερα.

Εξάλλου ταβάνι στον Ολυμπιακό είναι μόνο ο ουρανός και αυτόν θα κυνηγήσει να φτάσει και τη νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας χρονιάς, στην οποία είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είναι ο Θρύλος και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Η απόκτηση του Γκάβιν Σμιτ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών μαρτυρά το παραπάνω. Ο Ολυμπιακός ενισχύεται ακόμη περισσότερο, ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να κυνηγήσει την κορυφή και στην Ευρώπη.

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ έχουν γίνει ήδη πολύ σημαντικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς πέρα από την απόκτηση του σπουδαίου Καναδού διαγώνιου, ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, έχουν γίνει οι προσθήκες των Ραφαήλ Κουμεντάκη και Έμι Τερβαπόρτι.

Επίσης, όπως σας έχουμε ενημερώσει απομένει μόνο η ανακοίνωση για τη μεταγραφή και του Ανδρέα Φράγκου.

Εκτός από τις προσθήκες ο Θρύλος κράτησε τον προπονητή των επιτυχιών, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, ενώ ανανέωση τη συνεργασία του και με τους Γερούν Ράουνβερντικ, Γιώργου Στεφάνου και Κώστα Στιβαχτή, όλοι τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στην περυσινή επιτυχία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και κυρίαρχος και τη νέα σεζόν και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να γραφούν τη νέα σεζόν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της χώρας.

Διαβάστε επίσης