Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοριτσάρες έτοιμες για μετάλλιο!

Κοριτσάρες έτοιμες για μετάλλιο!
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 23:57

Όπως η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, έτσι και η Γυναικών προκρίθηκε στα ημιτελικά των Μεσογειακών αγώνων, στην Ταραγόνα!

Με εξαιρετική εμφάνιση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «κάρφωσε» με 3-1 σετ (26-24, 18-25, 25-23, 28-26) την διοργανώτρια Ισπανία και «μπήκε» πανάξια και θριαμβευτικά στη ζώνη των μεταλλίων! Την Παρασκευή το απόγευμα (17:00), θα «παλέψει» με τη Γαλλία για μία ακόμα σπουδαία νίκη, με την οποία θα εξασφαλίσει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, στο οποίο ένιωσαν αντίσταση από την Ισπανία, τα «γαλανόλευκα» κορίτσια είχαν τον έλεγχο και κυριάρχησαν απόλυτα, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη επιτυχία. Τονίζουμε, ότι πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη με 32 πόντους (29/46 επ., τρία μπλοκ).

Όσον αφορά τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού, 13 πόντους (6/10 επ., τρεις άσσοι, τέσσερα μπλοκ) σημείωσε η Τζίνα Λαμπρούση, έξι (3/8 επ., τρία μπλοκ) η Κατερίνα Γιώτα και έναν (άσσος) η Στέλλα Χριστοδούλου.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο CEV Cup

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο CEV Cup

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου θα αντιμετωπίσει τον χαμένο της αναμέτρησης Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με την Φρανκφούρτη για τη φάση των «32» του CEV Cup. Στο Ρέντη το 1ο ματς.