Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ειδικός ρόλος της Κοκκινάκη στην εθνική Ελλάδας

Ο ειδικός ρόλος της Κοκκινάκη στην εθνική Ελλάδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 01:33

Στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας στο βόλεϊ Γυναικών κλήθηκε η Ειρήνη Κοκκινάκη. Η λίμπερο του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει κανονικά μέσα στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Αλλά στα επίσημα ματς που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι απούσα.

Κι αυτό καθώς την ίδια περίοδο έχει εξεταστική στην ΑΣΟΕΕ και έχει μείνει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τις σπουδές της, οπότε δεν έχει περιθώρια να χάσει άλλες εξεταστικές και να μην δώσει μαθήματα. Με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για την εθνική που δεν έχει άλλο αξιόπιστο λίμπερο. Ειδικά με την απόφαση που πήρε η Αρέτα Κονόμη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση για να κάνει οικογένεια.

Πάντως, επειδή τα ματς θα συνεχιστούν για την Εθνική και μέσα στο χειμώνα κι εκεί θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόκριση στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί η Ειρήνη και φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης

Επτά πρωταθλητές στην Εθνική!

Επτά πρωταθλητές στην Εθνική!

Πετρέας, Ζουπάνης, Τσέλιος, Δαρίδης, Στιβαχτής, Κουμεντάκης και Φράγκος θα ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.