Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε όλες έτοιμες»

«Είμαστε όλες έτοιμες»
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 17:38

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των προκριματικών αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πραγματοποίησε την Δευτέρα (13/08) η Εθνική βόλεϊ των γυναικών.

Από την πλευρά των αθλητριών, μίλησε η αρχηγός του Ολυμπιακού αλλά και της «γαλανόλευκης» Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία κάλεσε τον κόσμο του Βόλου προκειμένου να δώσει το παρών στις αναμετρήσεις της Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόλου που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας έκανε την καθημερινότητά μας πολύ εύκολη. Είμαστε όλες έτοιμες και τρεις μήνες τώρα έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει τον παλμό στο γήπεδο με την φωνή του και εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε όμορφο βόλεϊ για να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους αντιπάλους της Εθνικής, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Έχουμε εστιάσει περισσότερο στο Μαυροβούνιο και έχουμε παρακολουθήσει βίντεο. Εμείς όμως είμαστε συγκεντρωμένες στις προπονήσεις που είναι υψηλού επιπέδου. Ο στόχος της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και δουλεύουμε για να τον πραγματοποιήσουμε».

Διαβάστε επίσης