Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δείξουμε χαρακτήρα και στην Ουκρανία»

«Να δείξουμε χαρακτήρα και στην Ουκρανία»
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 - 17:19

Χαρακτήρα ομάδας που κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια έχει αποκτήσει η Εθνική γυναικών σύμφωνα με την Στέλλα Χριστοδούλου, τον κινητήριο μοχλό της «γαλανόλευκης».

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και του Ολυμπιακού μίλησε από το Ζαπορόζιε της Ουκρανίας στην σελίδα της ομοσπονδίας για τη δεύτερη νίκη της Εθνικής επί της Νορβηγίας, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι ομίλου με την Ουκρανία την προσεχή Τετάρτη. Αναλυτικά είπε η Στέλλα Χριστοδούλου…

Για τη νίκη στη Νορβηγία: «Γνωρίζαμε ότι η Νορβηγία ήταν από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Είχε καλά στοιχεία αλλά εμείς δείξαμε σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής. Μπορεί να μην κάναμε την καλύτερη εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει»

Για την Εθνική: «Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα. Έχουμε ωριμότητα και βλέπουμε σοβαρά κάθε πόντο. Είναι πολύ έντονος ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας και το δείχνει ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα. Δείχνουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να φθάσουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Για την πρόκριση: «Ακόμη είναι νωρίς, δεν έχουμε κάνει κάτι. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Ουκρανία. Ξέρουμε ότι είναι ισχυρός αντίπαλος, θα την διαβάσουμε, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στα δύο ματς».

Για την αλλαγή φιλοσοφία της ομάδας: «Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν μπαίνει για να χάσει σε κανένα παιχνίδι. Κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε από την ομοσπονδία, μας σέβονται και έχουμε το νου μας μόνο στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε επίσης

Πάει για το «3 στα 3»

Πάει για το «3 στα 3»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ γυναικών για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρουμανία.