Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τις τρεμπλούχες

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τις τρεμπλούχες
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 15:24

Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και χωρισμένες σε δύο γκρουπ υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στην Κλινική του Ομίλου Ιατρικών Αθηνών.

Πλέον, οι αθλήτριες του Θρύλου θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, προκειμένου να πετύχουν και φέτος και τους τρεις στόχους, γράφοντας και πάλι ιστορία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του συνόλου του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου. Οι αθλήτριες του Θρύλου, χωρισμένες σε δυο γκρουπ πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Η προσοχή των Κυπελλούχων Ευρώπης και νταμπλούχων Ελλάδας στρέφεται πλέον στην προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2018-2019. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει την περίοδο της προετοιμασίας η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. #Olympiacossfp #VolleyballWomen #Preseason #OmilosIatrikouAthinon #IatrikoFalirou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης