Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

«Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους»
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:00

Καλή χρονιά ευχήθηκε στους αθλητές του κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός καλωσόρισε τα μέλη της ομάδας του και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του προγράμματος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για όλους τους τίτλους της φετινής σεζόν.

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για την δεύτερη σεζόν μου στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που εργάζομαι σε αυτό το σύλλογο και αυτή θα είναι μια χρονιά με μεγάλο κίνητρο. Έχουμε κάνει μια δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Βήμα βήμα με τους παίκτες θα κάνουμε καλή προετοιμασία ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά τις υποχρεώσεις μας τον Οκτώβριο.

Αρχίσαμε σήμερα με 11 παίκτες. Την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα και ο Σμίτ και περιμένουμε και τους Ράουνβερντικ και Τερβαπόρτι όταν τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο. Αυτή την πρώτη εβδομάδα θα δούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες και από την επόμενη εβδομάδα θα βάζουμε περισσότερα στοιχεία στην προετοιμασία μας».

Διαβάστε επίσης