ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι» (vid)

«Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι» (vid)
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:54
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στους στόχους της νέας χρονιάς που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ελλάδα αλλά και μιας πορείας ανάλογης με την περσινή στο CEV Challenge Cup αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μίλησε:

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα αυτή η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη καθώς ομάδες όπως ο Άρης και η Σαντορίνη ενισχύθηκαν με καλές παίκτριες και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι οι δικοί μας παραμένουν οι ίδιοι και θέλουμε φυσικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη όπως και πέρυσι θέλουμε το Τσάλεντζ Καπ. Φέτος η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Στον πρώτο γύρο δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα αλλά στον δεύτερο γύρο η γαλλική ομάδα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή αλλά και εμείς φυσικά θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους».

Για τις αλλαγές στα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού: «Η Κοκκινάκη δεν είναι καινούργια παίκτρια καθώς τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε τις Νομικού και Ζακχαίου που μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρυσι και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης