Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά» (vid)

«Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά» (vid)
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:43
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στην απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναφέρθηκε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Η νεαρή αθλήτρια του Θρύλου, τόνισε στις δηλώσεις της: «Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Το ξεκίνημα ήταν πολύ ευχάριστο και ελπίζω και η συνέχεια να είναι έτσι. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Αμερική ήλπιζα να γυρίσω σε μια μεγάλη ομάδα ώστε να δω και εγώ που μπορώ να φτάσω και να βελτιώνομαι συνεχώς.

Έχω καταλάβει και από την Εθνική ομάδα ότι είναι τιμή μου να βρίσκομαι πίσω από μια τέτοια πασαδόρο όπως είναι η Στέλλα Χριστοδούλου. Καθημερινά μαθαίνω πάρα πολλά και από τη Στέλλα και από τον προπονητή μας και πιστεύω θα με βοηθήσουν πολύ.

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το σύλλογο είναι πολύ θετικές, το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό και για μια κοπέλα που δεν είναι από την Αθήνα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένω πως και πως να αγωνιστώ στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο καθώς πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι μοναδική για να παίζεις βόλεϊ».

Διαβάστε επίσης