Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του κόντρα στην ΑΕΚ!

Με τον κόσμο του κόντρα στην ΑΕΚ!
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:05
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό στο ΑΣΕΑΔ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν με τον κόσμο στο πλευρό τους, την πρώτη αναμέτρηση για την Volleyleague της σεζόν 2018/19 κόντρα στην ΑΕΚ μιας και «έσβησε» η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τους είχε επιβληθεί.

Μια σκανδαλώδη ποινή, καθώς είχε σχέση με επεισόδια σε ματς που δεν αγωνίζονταν καν ο Ολυμπιακός. Η υπόθεση αφορούσε αγώνα της 21ης Φεβρουαρίου όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό σε γήπεδο της Καλλιθέας.

Μακριά από το γήπεδο είχαν γίνει επεισόδια, είχαν κληθεί σε απολογία οι «πράσινοι» και ο Ολυμπιακός, με τις να τιμωρούνται αμφότερες με μια αγωνιστική τιμωρίας της έδρας τους. Ο Θρύλος δικαιώθηκε στην Έφεση που κατέθεσε, με αποτέλεσμα να μην ισχύει η ποινή.

Αντίθετα, ο ΠΑΟ δεν έκανε έφεση, έχει ακόμα μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και θα την εκτίσει στο εντός έδρας ματς της 2η αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Με Χίππε πρώτη σκόρερ

Με Χίππε πρώτη σκόρερ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Turkish Airlines και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Οι αριθμοί των «ερυθρόλευκων» (vid)

Οι αριθμοί των «ερυθρόλευκων» (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε γνωστά τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για τις φανέλες τους τη φετινή σεζόν.