Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να δέσουμε και να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε»

«Να δέσουμε και να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε»
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:19

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της Νέας Σαλαμίνας στο πρώτο του φιλικό ματς για τη φετινή σεζόν και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να δέσει προκειμένου να γίνει αυτή που επιθυμεί και ο ίδιος μέχρι την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Σήμερα δώσαμε το πρώτο παιχνίδι στη φάση της προετοιμασίας. Οι παίκτες προέρχονται από πολλές ώρες δουλειάς στον τομέα της φυσικής κατάστασης, για αυτό είναι φυσιολογικό ότι δεν ένιωθαν καλά, ώστε να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δουλεύουμε για να είμαστε σε σωστό βαθμό ετοιμότητας όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά. Έχουμε μακρύ δρόμο για να παρουσιαστεί το σύνολο όπως θέλω να το βλέπω, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν να καταλάβουν τα τεχνικά και τα τακτικά κομμάτια που χρειάζεται η ομάδα από αυτούς. Είναι σημαντικό να κερδίζεις συνέχεια αλλά σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι πιο σημαντικό να δέσουμε και να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης