Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σύντομα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Σύντομα στον Ολυμπιακό» (pic)
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:38

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την σκληρή δουλειά για τη νέα αγωνιστή σεζόν, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες προπονούνται καθημερινά στο κλειστό του Ρέντη και ετοιμάζονται για μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ, την Κηφισιά σε φιλικό στο Ζηρίνειο. Οι πρωταθλητές, λοιπόν, θα δώσουν ένα ακόμα «τεστ» χωρίς τους διεθνείς και συγκεκριμένα, τον Εμι Τερβαπόρτι και τον Γερούν Ράουβερντινκ.

Ο Φινλανδός πασαδόρος και ο Ολλανδός ακραίος αναμένονται στην Ελλάδα την Κυριακή και τη Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθούν στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία!

Ο Τερβαπόρτι, μάλιστα, είναι ανυπόμονος να έρθει στον Πειραιά, όπως έδειξε μέσω των social media, γράφοντας κάτω από φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram: «Σύντομα στην Αθήνα και στον Ολυμπιακό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Recovery-mode on! Soon Athens and @olympiacossfp ! #hyperice #hypervolt @hypericefin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eemi Tervaportti (@eemit) στις

Διαβάστε επίσης

Η Αυτοκρατορία του Θρύλου! (pic)

Η Αυτοκρατορία του Θρύλου! (pic)

Μία εικόνα με τους τίτλους του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς την τεράστια Αυτοκρατορία που έχουν «χτίσει» οι Πειραιώτες.

Έρχονται οι διεθνείς

Έρχονται οι διεθνείς

Κυριακή και Δευτέρα αναμένεται η άφιξη των Ράουβερντινκ και Τερβαπόρτι στην Ελλάδα.