Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα στο League Cup

Πρεμιέρα στο League Cup
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 - 03:30
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πανέτοιμος για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του για την φετινή σεζόν είναι ο Ολυμπιακός. Η Ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων» ρίχνεται στη μάχη του League Cup «Νίκος Σαμαράς» αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (05/10, 19:30) την Κηφισιά.

Ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την φετινή σεζόν και μέσα στην έδρα του να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και έτσι να διατηρήσει τον περσινό του τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον Β΄ προκριματικό όμιλο και εκτός από την ομάδα των Βορείων Προαστείων θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Σύρου και τον Παμβοχαϊκό. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του. Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Β’ Ομίλου:

Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 19.30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 15.30: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 14.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Tv

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Tv

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δίνει το πρώτο της ματς (18:00) στο τουρνουά της Νάξου κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.