Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 00:04

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Κηφισιάς στο πρώτο του επίσημο ματς στη σεζόν για τον προκριματικό όμιλο του League Cup και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε χαρακτηριστικά: «Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Αρκετοί παίκτες δεν βρίσκονταν στο 100% ετοιμότητας ωστόσο κάθε ματς που παίζουμε θα βελτιωνόμαστε και θα προσεγγίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να μην βοηθάμε την αντίπαλη ομάδα με κάποια λάθη αλλά γενικά η αντίδραση μας σήμερα ήταν καλή και προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Αύριο (σ.σ. Σάββατο) παίζουμε με τη Σύρο, που άλλαξε εντελώς το ρόστερ της και δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Νίκη και βήμα πρόκρισης!

Νίκη και βήμα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Κηφισιάς με 3-0 σετ και είναι μια νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup.