Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απόφαση-σκάνδαλο!

Απόφαση-σκάνδαλο!
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 21:35

Μία απόφαση-σκάνδαλο πήρε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ την Δευτέρα! Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών χαρακτήρισε «ειδικής διαχείρισης» το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Κυψέλη, για τη δεύτερη αγωνιστική της Volley League. Τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε χάσει την έφεση που άσκησε κατά της ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα έχει στο γήπεδο 800… μαθητές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα βάσει λίστας! Πραγματικά, μία σκανδαλώδης απόφαση!

Τι άλλο θα δούμε να συμβαίνει εις βάρους του Θρύλου!

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της ΕΣΑΠ: «Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην 135η Συνεδρίαση του Δ.Σ Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών αποφάσισε να ακόλουθα:

Αναβάλλεται η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2018-19 που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Οκτωβρίου. Προγραμματίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2018. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου με την 2η αγωνιστική.

Ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ να διεξαχθεί υπό το καθεστώς της ειδικής διαχείρισης (*) όπως προβλέπει σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο η προκήρυξη όσο και ο πειθαρχικός κανονισμός της ΕΣΑΠ εκτός εάν ευοδωθούν οι νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί το ΤΑΑ Παναθηναϊκός Α.Ο. μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Ανακοινώθηκε η Επιτροπή Πρωταθλήματος με πρόεδρο τον Αντώνη Τελόπουλο και μέλη τους Γιώργο Παπαδόπουλο (ΑΟΠ Κηφισιάς), Κώστας Γκουμότσιος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός) και αναπληρωτές τους Γιώργο Χριστόπουλο (ΑΠΦΣ Ηρακλής Χακίδας), Γιώργος Πετρίδης (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής).

Ανακοινώθηκε η ανανέωση της ανανέωσης του συμβολαίου με την ΕΡΤ Α.Ε. για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος 2018-19.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ενημέρωσε τα ΤΑΑ να προετοιμάσουν τους φακέλους τους ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα γίνει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.

* Διευκρινίζεται για τους αγώνες ειδικής διαχείρισης πως σύμφωνα με την προκήρυξη και το πειθαρχικό κανονισμό η ΕΣΑΠ ως διοργανώτρια καθορίζει τις κατηγορίες και τον αριθμό των θεατών. Οι κατηγορίες αφορούν σε αθλητές ομάδων ανάπτυξης και προπονητές τους, μαθητές σχολείων και συνοδούς καθηγητές-δασκάλους, μέλη ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ και ΤΑΑ και λοιπών σωματείων βόλεϊ, αθλητές βόλεϊ, διαιτητές και χορηγούς ομάδων. Σε περίπτωση εισόδου στο γήπεδο ατόμων που δεν θα έχουν το σχετικό δικαίωμα η προβλεπόμενη ποινή είναι μηδενισμός (-3 βαθμοί) και χρηματικό πρόστιμο».

Διαβάστε επίσης

Εύκολα το «3 στα 3»!

Εύκολα το «3 στα 3»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού και πήρε αήττητος την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.