Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο σκάνδαλο!

Απίστευτο σκάνδαλο!
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 22:31

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του βόλεϊ. Το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ, εκεί που όλα έδειχναν πώς είχε «κλείσει» την υπόθεση σχετικά με την τιμωρία του Παναθηναϊκού την οποία και είχε δικάσει, τώρα μπορεί να την ξανανοίξει! Κι αν γίνει αυτό δεν είναι απλά μια απόφαση πρόκληση! Είναι μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ εάν γίνει αυτό!

Αναφερόμαστε στην ιστορία με την ποινή της τιμωρίας της έδρας που είχε επιβληθεί στους «πράσινους» για τον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Βάσει της ποινής που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟ, ήταν μια αγωνιστική χωρίς κόσμο. Την οποία ήταν να εκτίσει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Ήταν μια υπόθεση που είχε ήδη δικαστεί, μια υπόθεση που είχε κλείσει από την στιγμή που είχε παρθεί η απόφαση. Ο Παναθηναϊκό δεν είχε καταθέσει εγκαίρως έφεση, συνεπώς δεν δικαιούται να επανέρχεται με νέα αίτηση ανάκλησης! Για ένα θέμα για το οποίο το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ το έχει κρίνει και έχει ήδη αποφανθεί. Πόσο δε μάλλον από τη στιγμή που οι «πράσινοι» κατέθεσαν το σχετικό αίτημα ζητώντας να γίνει ο αγώνας με την παρουσία κόσμου στην εξέδρα, την ώρα που η ΕΣΑΠ τον έχει χαρακτηρίσει ειδικής διαχείρισης.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς θα γίνει με τον εν λόγω χαρακτηρισμό για αυτό. Και είναι ξεκάθαρο πώς η ενέργεια της πλευρά του ΠΑΟ προς δικαιοδοτικό όργανο, τον αθλητικό δικαστή του ΕΟΠΕ, είναι αν μη τι άλλο καταχρηστική! Και ένα πράγμα μπορεί να πει κανείς...

Όποια αντίθετη απόφαση βγει από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο που έχει επιβάλει την ποινή κι έχει απορρίψει την προηγούμενη ανάκληση των «πράσινων» (σ.σ.: θέλησαν να «κυνηγήσουν» το θέμα εκπρόθεσμα, χωρίς να έχουν καταθέσει έφεση μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα), τότε θα έχουν να κάνουμε με μέγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

TAGS

Διαβάστε επίσης