Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλό να ξεκινάς έτσι το πρωτάθλημα»

«Καλό να ξεκινάς έτσι το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - 21:13

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη, ωστόσο, υπογράμμισε ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά, ώστε να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά αποτελέσματα και τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι καλό να ξεκινάς με αυτό τον τρόπο στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σε τακτικούς τομείς για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάει στο τάι μπρέικ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί στη διάρκεια της σεζόν θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις σε αρκετά γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι αυτοκράτορας και δεν χρειάζεται καμία εύνοια, να επαναληφθεί το παιχνίδι»

«Ο Ολυμπιακός είναι αυτοκράτορας και δεν χρειάζεται καμία εύνοια, να επαναληφθεί το παιχνίδι»

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητάει επίσημα την επανάληψη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ενώ τόνισε επίσης «Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί».