Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός!

Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 10:19

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό για τη Volleyleague. Στο κλειστό της Κυψέλης. Και μετά το ματς υπήρξε μια πρωτοφανής αντίδραση από την πλευρά των «πράσινων» για το λάθος που έγινε. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν πώς δέχονται να γίνει επανάληψη του ματς.

Στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθους, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., την Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης».

Μια κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ! Αποδεικνύει γιατί ο Ολυμπιακός ως σύλλογος ξεχωρίζει. Δεχόμενος να ξαναγίνει το ματς. Την ώρα που η άλλη πλευρά αρχικά ζητούσε «επανάληψη αγώνα» και μετά το γύρισε κάνοντας λόγο για «οι βαθμοί σε μας».

Το θέμα είναι ένα! Οι «πράσινοι» και η διοίκησή τους θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; Σε άλλη αθλήματα που διοικεί έχουν γίνει εκατοντάδες λάθη, αλλά ποτέ δεν είδαμε να δείχνει την ίδια ευαισθησία. Εκεί βλέπετε τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, στο βόλεϊ δεν είναι. Η αλήθεια, όμως, είναι μια άλλη υπόθεση…

Ποτέ, μα ποτέ, δεν θα έλεγαν οι «πράσινοι» κάτι ανάλογο. Είναι αλήθεια πώς έτσι έχουν τα πράγματα ό,τι κι αν λένε!

Διαβάστε επίσης