Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα μας κάνει καλό»

«Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα μας κάνει καλό»
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 01:49

Στους στόχους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο προπονητής των τρεμπλούχων μίλησε στην ΕΟΠΕ και τόνισε ότι η ομάδα του σκέφτεται την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη, στην φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας αλλά και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» θα βοηθηθούν από το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague θα είναι πιο ανταγωνιστικό.

«Οι στόχοι του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν και πάντα είναι οι υψηλότεροι. Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε τους τίτλους μας στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Στην Ευρώπη στόχος μας είναι να περάσουμε όσο πιο πολλές ομάδες γίνεται. Θεωρώ πως στον πρώτο γύρο δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα, όμως στον δεύτερο θα αντιμετωπίσουμε την Βολερό που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Όμως αυτό αργεί ακόμα και δεν βρίσκεται προς το παρόν στο μυαλό μας, καθώς σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Άρη στην πρεμιέρα.

Ο Άρης και αρκετές ομάδες όπως ο ΑΟ Θήρας του φίλου μου, Μπράνκο Γκάιτς, έχουν ενισχυθεί, καθώς και ο Πανναξιακός. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει. Θα μας βοηθήσει να δίνουμε δυνατά παιχνίδια κάθε εβδομάδα για να έχουν τον ρυθμό που θέλουμε και για την Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Ημέρα γεμάτη Ολυμπιακό!

Ημέρα γεμάτη Ολυμπιακό!

Τέσσερα ματς για τις ομάδες του Ερασιτέχνη το Σάββατο 27/10. Το πρόγραμμα έχει μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών, πόλο Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών.