Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος του φιλέ και το απόλυτο ρεκόρ με τον Ηρακλή!

Ο Θρύλος του φιλέ και το απόλυτο ρεκόρ με τον Ηρακλή!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 20:28

Μια από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του ετοιμάζεται να «γράψει» ο Ολυμπιακός την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Στο ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή, στη Μίκρα. Οι «ερυθρόλευκοι» νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου νίκησαν με 3-1 σετ την Κομοτηνή στο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη. Με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 32 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα.

Ισοφάρισαν την επίδοση που έχει ο Ηρακλής από τις σεζόν 2004-05 και 2005-06, όταν είχε πετύχει αντίστοιχο αριθμό σερί νικών! Την άλλη εβδομάδα οι δύο ομάδες αναμετρώνται στη Μίκρα και εκεί ο Ολυμπιακός έχει την μεγάλη ευκαιρία να κάνει κάτι το απίστευτο. Να πετύχει την 33η συνεχόμενη νίκη του και να κάνει ένα τεράστιο ρεκόρ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς τότε το σερί του Ηρακλή το είχε «σπάσει» ο Ολυμπιακός στο Ρέντη και τώρα ο Θρύλος πάει να γράψει «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του, μέσα στην έδρα των «μπλε» της Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε επίσης

Είχε το άγχος της πρεμιέρας

Είχε το άγχος της πρεμιέρας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό και έτσι γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 3-2 σετ στην πρώτη αγωνιστική της Volleyleague.

«Παίξαμε με πολύ άγχος»

«Παίξαμε με πολύ άγχος»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης Live

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Άρη στο Ρέντη στην πρεμιέρα της Volleyleague. Live στις 19:00 στο gavros.gr.