Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας στο Ρέντη»

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας στο Ρέντη»
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 13:43

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο φετινό CEV Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Ντίεκιρχ από το Λουξεμβούργο στο Ρέντη και θέλουν να πάρουν ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει εκτός έδρας την άλλη εβδομάδα.

Με τις κοπέλες του Θρύλου να περιμένουν τη στήριξη του κόσμου τους για να ξεκινήσουν με το... δεξί τη διοργάνωση και να κάνουν το πρώτο βήμα για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Με την Σάσκια Χίπε να απευθύνει κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ για να είναι στο Ρέντη.

Η Γερμανίδα του Ολυμπιακού τόνισε για το ματς: «Επιτέλους ξεκινάει και η… ευρωπαϊκή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στο διοργάνωση του Challenge Cup το οποίο κατακτήσαμε πέρσι. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η ομάδα από το Λουξεμβούργο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά των αγώνων και στη συνέχεια την πρόκριση».

Η διαγώνιος του Θρύλου συμπλήρωσε: «Φέτος ξεκινάμε πιο νωρίς στη σεζόν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε και την Τετάρτη τους οπαδούς μας να έρθουν στο Ρέντη να μας δουν και να φωνάξουν για τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε!

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Ντιεκίρχ.