Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα»

«Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα»
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 08:55

Το σύνθημα για ένα ακόμα τρεμπλ με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε η Αλίκη Κωνσταντινίδου!

Μιλώντας στο gavros.gr, μετά τη νίκη του Θρύλου κόντρα στη Ντιεκίρχ στο κλειστό του Ρέντη, για την πρεμιέρα του φετινού CEV Challenge Cup, η πολύπειρη κεντρική τόνισε αρχικά: «Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Την είχαμε δει την αντίπαλο σε βίντεο και ξέραμε ότι το επίπεδο μας είναι πιο υψηλό. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε στο Λουξεμβούργο για να καθαρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τις Κάννες, έχοντας δείξει σαν ομάδα ότι ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα. Μακάρι να το καταφέρουμε και αυτή τη χρονιά και να συνεχίσουμε όπως πέρσι, με πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό».

Στη συνέχεια, η 29χρονη βολεϊμπολίστρια υπογράμμισε: «Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν καλά κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλουν να μας κερδίζουν όλοι. Έτσι γίνεται και στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ψηλά, για αυτό και όλες οι αθλήτριες θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν παίζουν μαζί του».

Τέλος, η Θεσσαλονικιά αθλήτρια είπε: «Μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού χρειάζεται, σίγουρα, και τη στήριξη του πάγκου. Επειδή είναι πάρα πολλά τα ματς της σεζόν, δεν μπορεί να ανταποκριθεί μόνο μία εξάδα. Χρειάζονται αλλαγές και ροτέισον σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό το έχουμε καταφέρει εμείς, να έχουμε δηλαδή αθλήτριες στον πάγκο που να μπορούν να στηρίξουν την ομάδα ανά πάσα στιγμή. Ο προπονητής ξέρει πώς να τις χρησιμοποιεί. Έχουμε πολύ ταλαντούχα νεαρά κορίτσια».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

MVP ο Σμιτ!

MVP ο Σμιτ!

Ο Καναδός παικταράς του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.