Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 - 19:50

Μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στην Ντίεκιρχ στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το CEV Challenge Cup η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις εν Ελλάδι αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Πορφύρα στο Ρέντη το Σάββατο (10/11, 18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για την 3η αγωνιστική της Volleyleague και έχουν ως στόχο τη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους αλλά και της Κάρτας Junior.

Παράλληλα η αναμέτρηση θα έχει και ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού OSFP TV στο Youtube.

Διαβάστε επίσης

MVP ο Σμιτ!

MVP ο Σμιτ!

Ο Καναδός παικταράς του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.