Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για 17-0 σερί επί του Παμβοχαϊκού!

Για 17-0 σερί επί του Παμβοχαϊκού!
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 08:40

Με μοναδικό στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα» στην Volley League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο απόγευμα (18:00) τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Βόχας, για την έκτη αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αναχώρησαν την Παρασκευή μετά την απογευματινή προπόνηση για το Βραχάτι, στοχεύουν στο 17-0 σερί επί του Παμβοχαϊκού από το 2013, καθώς και για τη διεύρυνση του 33-0 (34-0) που «τρέχουν» από την περσινή αγωνιστή χρονιά. Παράλληλα, ο «αυτοκράτορας» θέλει τη νίκη επί του πρώτου (με ένα ματς περισσότερο) Παμβοχαϊκού, για να «πατήσει» ξανά την κορυφή του πρωταθλήματος, μετά το ρεπό του περασμένου Σαββάτου.

Να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα αγωνιστεί κόντρα στον Παμβοχαϊκό με όλα του τα «όπλα» και συγκεκριμένα, με τους Μάρκους Μπέμε, Ανδρέα Φράγκο, Ραφαή Κουμεντάκη, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Κώστα Χριστοφιδέλη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκο Ζουπάνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Άκη Δαρίδη και Παρασκευά Τσέλιο, που απαρτίζουν την αποστολή...

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις της κόντρα στην Θέτιδα.