Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Βούλα για την τρίτη νίκη!

Στη Βούλα για την τρίτη νίκη!
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 - 08:29

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εμφατική πρόκριση στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή το βράδυ (20:00) τη Θέτιδα στο κλειστό της Βούλας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Με τις Πειραιώτισσες να στοχεύουν στην τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την πανίσχυρη Βολερό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το εν λόγω παιχνίδι. Να δοκιμάσει, δηλαδή, πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου ο Θρύλος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στη γαλλική ομάδα. Με τον Σέρβο κόουτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Λάουρα Έμοντς και Κατερίνα Ζακχαίου.

Διαβάστε επίσης

Θέτιδα Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Tv

Θέτιδα Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Tv

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Θέτιδα για την 4η αγωνιστική της Volleyleague πριν το ματς με την Βολερό.