Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις Κάννες οι κοπέλες του Ολυμπιακού!

Στις Κάννες οι κοπέλες του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 14:55

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται και πάλι οι «ερυθρόλευκες». Λίγες ημέρες μετά το δεύτερο ματς με την Ντίεκιρχ στο Λουξεμβούργο, βρίσκονται ξανά εκτός Ελλάδας. Αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν την ισχυρή Βολερό, στο πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Challenge Cup. Η αποστολή αναχώρηση τα ξημερώματα της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» κι έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον προορισμό της.

Ήδη τα κορίτσια έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (20:00) θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί την Τρίτη το βράδυ (21:00) το πρώτο ματς με την γαλλική ομάδα. Ο Μπάρνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και περιμένει από τις παίκτριές του να έχουν καλή απόδοση, για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της 27ης Νοεμβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη»

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου και Λάουρα Έμοντς.

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το 35-0!

Με στόχο το 35-0!

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα.

«Μια ημέρα έμεινε...»

«Μια ημέρα έμεινε...»

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στην Ευρώπη.