Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας θα παλέψουμε για την πρόκριση»

«Με τον κόσμο μας θα παλέψουμε για την πρόκριση»
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 01:25

Το σύνθημα για πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup έδωσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Βολερό στη Γαλλία. Ο κόουτς του Θρύλου πιστεύει στις αθλήτριες του και τόνισε, ότι με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στη ρεβάνς στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Για ενάμιση σετ παίξαμε καλύτερα συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς και σίγουρα, πιάσαμε την καλύτερη απόδοση μέχρις στιγμής στη σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο σετ χάσαμε αρκετές ευκαιρίες σε κόντρα επιθέσεις, για να το κερδίσουμε και να αλλάξουμε την εξέλιξη του αγώνα.

Σίγουρα, δεν ήταν τόσο μεγάλη διαφορά των δυο ομάδων, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα. Ελπίζω, ότι στην έδρα μας θα είναι διαφορετικές οι ισορροπίες. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο Ρέντη και μαζί τους θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει το σερί κόντρα στην ΑΕΚ

Συνεχίζει το σερί κόντρα στην ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» στο Ρέντη για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική. Live στις 17:30 στο gavros.gr/ERTPlay1.

Έχει ματς σήμερα...

Έχει ματς σήμερα...

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Θρύλου για το ματς της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την ΑΕΚ.

Πάει για την ολική ανατροπή στο Ρέντη

Πάει για την ολική ανατροπή στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα από τη Βολερό με 3-0 σετ και πλέον στο «Μ. Μερκούρη» θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.