Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 14:05

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την Βολερό, στις Κάννες, δεν τα κατάφερε. Πλέον την Τρίτη υπάρχει η ρεβάνς με τις «ερυθρόλευκες» να κυνηγούν μια τεράστια ανατροπή. Το θέμα είναι πώς είναι αποφασισμένες να τα δώσουν. Αυτό υπογράμμισε και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Με τον Σέρβο τεχνικό του Ολυμπιακού να επισημαίνει: «Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας αφού δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όμως θα είναι διαφορετικό ματς. Παίζουμε στο γήπεδο μας με τους φιλάθλους μας και αυτό αλλάζει τα δεδομένα σε συνδυασμό με τα μαθήματα που πιστεύουμε ότι πήραμε από το πρώτο ματς».

Συμπλήρωσε πώς «Στην αναμέτρηση στη Γαλλία δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε η Βολερό, αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν» και κατέληξε, λέγοντας «αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε για αυτό το παιχνίδι ως το τέλος».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θα παλέψουν οι «ερυθρόλευκες» για μια τεράστια ανατροπή-πρόκριση απέναντι στην Βολερό, την Τρίτη (27/11, 18:00, CS6) στο Ρέντη.