Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - 01:40

Πανέτοιμη ώστε να κάνει μια τεράστια ανατροπή και να είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι τρεμπλούχες υποδέχονται στο Ρέντη την Βολερό στη ρεβάνς του 3-0 της Γαλλίας. Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται τη νίκη με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να κατακτήσουν και το χρυσό σετ προκειμένου να είναι αυτές που θα περάσουν στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει μαζί με τον κόσμο της να πανηγυρίσει μια σούπερ ανατροπή και νίκη. Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Διαβάστε επίσης

Πάλεψαν σαν κυπελλούχες Ευρώπης!

Πάλεψαν σαν κυπελλούχες Ευρώπης!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έφτασε την πρόκριση κόντρα στην πλούσια Βολερό στο χρυσό σετ, το οποίο και έχασε στις λεπτομέρειες.

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θα παλέψουν οι «ερυθρόλευκες» για μια τεράστια ανατροπή-πρόκριση απέναντι στην Βολερό, την Τρίτη (27/11, 18:00, CS6) στο Ρέντη.