Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»
Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 17:21

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει για ακόμη μία φορά δυναμικό «παρών» στο Ρέντη έκανε με δηλώσεις της η Ειρήνη Κοκκινάκη για το ματς με τον Πανναξιακό.

Η παίκτρια του Θρύλου τόνισε ότι με τη βοήθεια των φίλων της ομάδας εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεφύγει από τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητη μηχανή!

Ασταμάτητη μηχανή!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε κόντρα στον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, επικράτησε με 3-0 σετ και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία του στη Volleyleague.

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει επικεντρωθεί στο ματς με τον Πανναξιακό, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.