Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέρμα τα... αστεία!

Τέρμα τα... αστεία!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 12:09

Απλά τα πράγματα. Η φετινή χρονιά δεν είχε ξεκινήσει καλά για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Η ήττα από τον Άρη στο Ρέντη ήταν ένα αποτέλεσμα που προς τα έξω δημιούργησε εντύπωση! Αλλά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» δεν υπήρχε ανησυχία. Κι αυτό διότι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ξέρει καλά τις δυνατότητες των αθλητριών του.

Άλλαξαν αρκετά φέτος στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού και ήταν αναγκαίο να δοθεί λίγος χρόνος στην ομάδα για να μπορέσει να βρει και ρυθμό και χημεία. Κι αυτό φάνηκε πολύ στα ματς με την Βολερό. Ήττα στη Γαλλία, νίκη στην Ελλάδα και αποκλεισμός στο «χρυσό» σετ από μια ομάδα που έχει τεράστιο μπάτζετ για το γυναικείο βόλεϊ.

Αλλά φάνηκε πώς παρά τις αλλαγές, οι «ερυθρόλευκες» είναι και φέτος πολύ ισχυρές. Αυτό που τους έλειψε ήταν η διάρκεια, αλλά έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Κι από τη στιγμή που ανέβηκαν στην πρώτη θέση, τώρα δεν θα πέσουν ξανά! Οι «ερυθρόλευκες» είναι πλέον στην πρώτη θέση, μαζί με τον Πανναξιακό, αλλά τον έχουν νικήσει άνετα, με 3-0 σετ.

Πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 7ο πρωτάθλημα στη σειρά., Μια ακόμα κούπα έχει ξεκινήσει την πορεία της για τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Διαβάστε επίσης