Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 9-0 σερί κόντρα στην Κηφισιά!

Για το 9-0 σερί κόντρα στην Κηφισιά!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 23:24

Την Κηφισιά υποδέχεται ο Ολυμπιακός το Σάββατο (08/12, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για την 9η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως μοναδικό στόχο να διευρύνουν στο 38-0 το νικηφόρο σερί που τρέχουν στο πρωτάθλημα και έτσι να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν από τα δύο κολλητά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. το πρώτο ματς είναι ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στο Ρέντη και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα).

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει υπέρ του και την παράδοση κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων καθώς σε 25 αγώνες πρωταθλήματος προηγείται με 19-6 νίκες, ενώ έχει και σερί νικών στο πρωτάθλημα 8-0.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν υπάρχουν και έτσι την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης