Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

«Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 01:14

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε πολύ άνετα της Κηφισιάς με 3-0 σετ και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν τα δύο κολλητά ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Μάλιστα πάνω σε αυτό το γεγονός στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ομάδα των Βορείων Προαστίων και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα ώστε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας. Είχαμε καλό ρυθμό και ελέγχαμε τον αγώνα και την Κηφισιά. Είναι πολύ καλό για εμάς που είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα.

Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ και θα προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση για τον πρώτο τελικό της φετινής σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκο εξπρές!

Ερυθρόλευκο εξπρές!

Την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι «ερυθρόλευκες», με 3-0 σετ στην έδρα του Ηλυσιακού.

ΠΑΟΚ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

ΠΑΟΚ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και κόντρα στην Κηφισιά, επικράτησε με 3-0 σετ και πλέον βλέπει τα δύο σερί ματς με τους Θεσσαλονικείς, στο Ρέντη για το Λιγκ Καπ (12/12, 18:00) και εκτός έδρας για το πρωτάθλημα (15/12).