Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία οικογένεια! (pic)

Μία οικογένεια! (pic)
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 18:44
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρίσκονται δίπλα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.

Φυσικά, στο Ρέντη βρίσκονται επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Πέτρος Μαντούβαλος, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο Χασάν, ο Ανατολάκης, καθώς και πολλοί άλλοι ακόμη από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βρίσκονται στο Ρέντη, παρακολουθώντας την αναμέτρηση της κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, τις προσπάθειες των παικτών του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ στηρίζουν οι Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Άλισον Μέιφιλντ, Ειρήνη Κοκκινάκη, Αρέτα Κονόμη, Γιώργος Ζαραβίνας, Ιγκόρ Άρσιτς, Πάτρικ Λέμος, Άγγελος Τσίλης, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα, Δημήτρης Τζηράς, Πέτρος Κανδύλας, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώτα, Κωνσταντινίδου, Λαμπρούση, Νικολογιάννη και Μιλεντίγιεβιτς.

Ο Θρύλος είναι μία οικογένεια, κάτι το οποίο αποδεικνύεται γι’ ακόμη μία φορά απόψε στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Τα «καρφώματα» ξεκίνησαν νωρίς!

Τα «καρφώματα» ξεκίνησαν νωρίς!

Ο Ολυμπιακός έδειξε με το «καλημέρα» ότι και φέτος δεν έχει αντίπαλο, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ διεκδικώντας έτσι ένα ακόμα τρόπαιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 3-1 σετ (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.