Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον «γονάτισε» 3 φορές σε 7 μέρες!

Τον «γονάτισε» 3 φορές σε 7 μέρες!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 08:33

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Και αυτό το απέδειξε και στον ΠΑΟΚ, για άλλη μία φορά. Και συγκεκριμένα, για τρίτη φορά τις τελευταίες 7 μέρες! Τι εννοούμε;

Με το «κάρφωμα» επί των Θεσσαλονικέων στην Πυλαία, ο Θρύλος έκανε το «τρία στα τρία» επί του ΠΑΟΚ από την περασμένη Κυριακή. Τότε που τον «διέλυσε» με 21-16 στο χάντμπολ.

ην Τετάρτη, ακολούθησε η επικράτηση με 3-1 σετ στο «καυτό» κλειστό του Ρέντη, για το Λιγκ Καπ και το Σάββατο, το «διπλό» με 3-0 σετ στην Πυλαία. Απίστευτο και όμως… Ολυμπιακό!

Και μην ξεχνάμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή (21/12) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πόλο Ανδρών! Για να συνεχιστεί το φετινό νικηφόρο σερί σε επίπεδο Ερασιτέχνη, καθώς έχουν προηγηθεί και δύο νίκες στο μπάσκετ Γυναικών.

Η πρώτη τον Οκτώβριο για το κύπελλο Ελλάδας με 90-56, εντός έδρας, ενώ η δεύτερη ήταν τον Νοέμβριο, εκτός έδρας, με 71-61 για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτα κυρίαρχος!

Απόλυτα κυρίαρχος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού «κάρφωσε» δύο φορές μέσα σε 3 ημέρες τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Θρύλος 100%!

Θρύλος 100%!

Έξι ματς από ισάριθμες ομάδες του Ολυμπιακού σε διαφορετικά αθλήματα το Σάββατο, με απολογισμό το απόλυτο.