Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος σε άσσους και ποσοστό επίθεσης ο Ολυμπιακός

Πρώτος σε άσσους και ποσοστό επίθεσης ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 18:01
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην Ηλιούπολη και έτσι ολοκλήρωσε ιδανικά μια ιστορική χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά το κακό ξεκίνημα που έκαναν στη σεζόν έχουν αρχίσει να δείχνουν για πιο λόγο στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης παρουσιάζοντας μάλιστα αρκετά καλό βόλεϊ στα τελευταία τους ματς.

Αν δούμε μερικές υποκατηγορίες του πρωταθλήματος βλέπουμε τα δύο μεγάλα ατού του φετινού Ολυμπιακού. Αυτό είναι το σερβίς του και το ποσοστό στην επίθεση.

Οι τρεμπλούχες σε εννέα ματς έχουν ήδη τριψήφιο αριθμό άσσων στο παιχνίδι τους. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκες» έχουν πάρει ήδη 101 πόντους από τη θέση του σερβίς πράγμα άκρως εντυπωσιακό.

Παράλληλα η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι και πρώτη σε ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν 46,8%. Δηλαδή παίρνουν περίπου έναν πόντο σε κάθε τρεις επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτα κυρίαρχος!

Απόλυτα κυρίαρχος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού «κάρφωσε» δύο φορές μέσα σε 3 ημέρες τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.