Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλεξίεφ για ένα όνειρο τρελό!

Αλεξίεφ για ένα όνειρο τρελό!
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 10:53
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις έπαιξαν το ρόλο τους για να γυρίσει ο Τοντόρ Αλεξίεφ στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι μια ιστορία που δείχνει πολλά. Ο Βούλγαρος ακραίος αναδείχθηκε πέρσι ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Μια σημαντική ατομική διάκριση σε μια χρονιά που σηματοδότησε την επιστροφή του Θρύλου στο… θρόνο του. Ο βασιλιάς του φιλέ με τα 28 πρωταθλήματα. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.

Το απωθημένο του Τοντόρ Αλεξίεφ είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τον Ολυμπιακό. Πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά. Στον τελικό του CEV Τσάλεντζ Καπ, αλλά στις λεπτομέρειες έχασαν το τρόπαιο από την ιταλική Ραβένα. Αυτά τα ματς είναι που σημάδεψαν και τον Βούλγαρο ακραίο. Η επιστροφή του δείχνει και τι θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Ένα ακόμα γερό χαρτί, ένα επιπλέον επιθετικό «όπλο» για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατοί για το… αντάμωμα με την Τρεντίνο, αν όλα πάνε καλά, στα ημιτελικά του CEV Καπ. Έχουν γνώση από τις περσινές αναμετρήσεις με την Ραβένα και στόχο την μεγάλη υπέρβαση. Αυτό είναι ο «τελικός». Εάν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν την ιταλική ομάδα, θα είναι κοντά σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό στο βόλεϊ, στην ιστορία του συλλόγου. Ο Βούλγαρος είναι και πάλι εδώ, στην Ελλάδα, για ένα… όνειρο τρελό.

Διαβάστε επίσης

Πάει και ο Στάνκου!

Πάει και ο Στάνκου!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόλυση του Ρουμάνου τεχνικού που «πλήρωσε» τις δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό.

Ένας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης! (vids)

Ένας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης! (vids)

Η Ελλάδα στην κορυφή, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε ο Ολυμπιακός. Τέσσερις τελικοί, δύο ευρωπαϊκές κούπες!

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το μήνυμα της αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Στέλλας Χριστοδούλου, που στηρίζει έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.

«Πρώτη» στο Ρέντη για την Εθνική

«Πρώτη» στο Ρέντη για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για τους δύο αγώνες με Σουηδία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.