Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιστρέφω εδώ όπου ανήκω!»

«Επιστρέφω εδώ όπου ανήκω!»
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 12:28

Το περίμενε πώς και πώς ο Τοντόρ Αλεξίεφ. Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Από το βράδυ της Πέμπτης το είχε ανακοινώσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ το πρωί της Παρασκευής ήρθε και το επίσημο από την πλευρά των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Με τον Βούλγαρο ακραίο να εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Κάτι που ήθελε διακαώς και έγινε πραγματικότητα. Κι αυτό ήταν που τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους «ερυθρόλευκους».

Με τον MVP της περσινής σεζόν να υπογραμμίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που επιστρέφω εδώ όπου ανήκω. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου και να αγωνιστώ ξανά για τον σύλλογο με την καλύτερη οργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!

Ο Τόντορ Αλεξίεφ είναι ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Βούλγαρο ακραίο να ανυπομονεί να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» για να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες και τίτλους.