Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού»

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 12:28

Δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδος, όπως και ο ίδιος τόνισε, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο νεαρός κεντρικός, ο οποίος από το μεσημέρι της Κυριακής (30/12) αποτελεί παίκτη των Πειραιωτών επισήμανε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους θέλει να πανηγυρίσει όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία επένδυση με Παπαλεξίου!

Σπουδαία επένδυση με Παπαλεξίου!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 19χρονου Γιώργου Παπαλεξίου, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.