Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το τρίπτυχο της επιτυχίας: Μαρινάκης, Κουντούρης και κόσμος»

«Το τρίπτυχο της επιτυχίας: Μαρινάκης, Κουντούρης και κόσμος»
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 08:24

Συνέντευξη στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» παραχώρησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο πολύπειρος ακραίος έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση όλων των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη, για τον κόσμο του Θρύλου, για τον ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και για τον Τοντόρ Αλεξίεφ.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Χριστοφιδέλη...

Για την Ευρώπη: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η κορυφή. Θα το λέω συνέχεια. Και το λέω χωρίς ίχνος έπαρσης! Ο Ολυμπιακός θέλει να πρωταγωνιστεί συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φέτος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν περάσουμε την Ιστανμπούλ και συνεχίσουμε θα παίξουμε στα ημιτελικά με την Τρεντίνο. Την Παγκόσμια πρωταθλήτρια! Μια τεράστια υπερδύναμη, που δεν μας φοβίζει... Αν είμαστε εμείς καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν! Είναι πρόκληση, όμως, να παίξουμε με μία τέτοια ομάδα, με αθλητές τέτοιου επιπέδου... Φυσικά, δεν λέω ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά... Η ρεβάνς με την τουρκική ομάδα στο Ρέντη δεν θα είναι εύκολη. Χρειαζόμαστε μόνο δύο σετ, όμως δεν πρέπει να μας ξεγελάει αυτό».

Για τον Ερασιτέχνη: «Είναι καλό να το λέμε και να το τονίζουμε συνέχεια. Είναι καλό να μην το ξεχνάμε. Και αναφέρομαι στο φαινόμενο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αν αναλογιστούμε τις μέρες που περνάμε ως χώρα και ως κοινωνία, θα καταλάβουμε πόσο δύσκολο και αξιέπαινο είναι αυτό που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας! Και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει τόσο οικονομικά όσο και με την παρουσία του στο γήπεδο τις ομάδες του συλλόγου. Παρά τις δύσκολες μέρες που ζούμε, δίνει από το υστέρημα του χρήματα, για να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να πανηγυρίζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Σπουδαίο αυτό που γίνεται με την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου.

Πραγματικά, μας έχει βάλει τα γυαλιά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές στην ομάδα, κάτι που είναι φυσιολογικό, η αγάπη του κόσμου είναι το έξτρα κίνητρο που έχουμε... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Μακάρι να παραδειγματιστούν όλοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού... Πάντως, πρωτεργάτες στην εκτόξευση του Ερασιτέχνη και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται είναι ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κ. Μιχάλης Κουντούρης! Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι: Μαρινάκης, Κουντούρης και κόσμος! Δεν πρέπει να παραβλέψουμε, όμως και τον κ. Παναγιώτη και τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, που όποτε τους έχει ζητηθεί βοηθούν. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που έχει...».

Διαβάστε επίσης

Συγκινημένη η Χίπε (pic)

Συγκινημένη η Χίπε (pic)

H Γερμανίδα διαγώνια θυμήθηκε τις σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού τη χρονιά που... φεύγει.