Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς»

«Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς»
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 14:31

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα στη βαθμολογία της Βόλεϊ Λιγκ. Οδηγώντας την κούρσα με στόχο την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρα στα πλέι οφ. Αυτό μπορεί να ανατραπεί. Ακόμα και ο Βασίλης Κουρνέτας δεν το βλέπει.

Ο Βετεράνος πασαδόρος που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Θα πρέπει να δούμε πρώτα τους παίκτες που αποκτήθηκαν, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Θα είναι δύσκολο να μειωθεί η διαφορά, γιατί ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, βέβαια. Θα δούμε διαφορετικό ΠΑΟΚ».

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες που έκανε ο Ολυμπιακός, σχολίασε: «Είναι αήττητος και στην Ευρώπη πάει μια χαρά. Δεν νομίζω ότι υπό άλλες συνθήκες θα βλέπαμε αλλαγές. Ενδεχομένως περιμένει και την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αλλά και να εντόπισε αδυναμίες. Η μη αποτελεσματικότητα των ακραίων οδήγησε να θέλουν να ενισχυθούν με έναν παλιό γνώριμο, τον Αλεξίεφ, που επιθετικά μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του σε μια καλή μέρα.

Ίσως υπάρχει θέμα στους κεντρικούς, γιατί ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να έχει τον Μπέμε μόνο για Ευρώπη. Ο Σμαραγδής με την εμπειρία του και την καλή κατάσταση που βρίσκεται θα συμπληρώσει το κενό. Ήταν ασφαλείς οι κινήσεις του Ολυμπιακού, με παίκτες που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο προσαρμογής».

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα εύκολη νίκη για την Εθνική!

Μία ακόμα εύκολη νίκη για την Εθνική!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βόλεϊ Γυναικών επικράτησε με 3-0 σετ της Νορβηγίας, με τις Γιώτα, Λαμπρούση, Χριστοδούλου και Βλαχάκη να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση.