Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν υπάρχει... ταβάνι, η συνέχεια ακόμα πιο γλυκιά»

«Δεν υπάρχει... ταβάνι, η συνέχεια ακόμα πιο γλυκιά»
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 18:00

Από τα παλαιότερα στελέχη της φετινής εθνικής μας ομάδας Γυναικών είναι η Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού αφιέρωσε την επιστροφή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε όλους όσους έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και τόνισε, πως δεν θα πάνε οι συμπαίκτριές της και η ίδια στο Ευρωβόλεϊ απλά για την συμμετοχή.

Αρχικά, δήλωσε: «Η φετινή επιτυχία οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγήκε τώρα. Δεν είναι μόνο η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι του 2018. Με τα κορίτσια είμαστε πάρα πολύ κοντά και αυτό φαίνεται πολύ στο γήπεδο με την ενέργεια που βγάζουμε. Νομίζω η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο γλυκιά».

Για το ευρωπαϊκό: «Στο ευρωπαϊκό θα είναι πιο δύσκολα, αλλά έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις και μπορούμε να τα παλέψουμε όλα. Μετά από 18 χρόνια θα είναι ξανά η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό και εννοείται πως δεν θα πάμε για απλή συμμετοχή. Θα πάμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε και ότι είναι να έρθει, ας έρθει. Στον αθλητισμό γενικότερα δεν υπάρχει ταβάνι, ειδικά στον γυναικείο. Πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά στο γήπεδο τι μπορείς να κάνεις και αυτό το κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν η πρόκριση είναι επιβράβευση των κόπων τους: «Είμαι στην Εθνική αρκετά χρόνια, δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά που νιώθω. Είναι μεγάλη επιβράβευση για εμάς».

Για το που αφιερώνει την επιτυχία: «Σε όλους τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στην Εθνική ομάδα και σε όσους θα υπάρχουν στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

«Καθάρισε» τον όμιλο με σούπερ Ζουπάνη!

«Καθάρισε» τον όμιλο με σούπερ Ζουπάνη!

Με τον διαγώνιο του Θρύλου πρώτο σκόρερ (17 πόντους, 52% αποτελεσματικότητα), η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ του Λουξεμβούργου και πέρασε πανηγυρικά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τελικά δεν έχασε ούτε σετ!

Τελικά δεν έχασε ούτε σετ!

Η εθνική βόλεϊ Γυναικών πήρε πανηγυρική πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 0 παθητικό, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μαυροβουνίου!