Ντουντούκα
Πάει και ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλαμε την πρόκριση χωρίς απώλειες»

«Θέλαμε την πρόκριση χωρίς απώλειες»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 02:09

Το στόχο της, ο οποίος ήταν να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο του Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος, έπιασε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, σύμφωνα με την Τζίνα Λαμπρούση.

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαυροβούνιο, τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της: «Θέλαμε να τελειώσουμε τον κύκλο της πρόκρισης αήττητες και χωρίς απώλειες, στόχος που επετεύχθη. Δείξαμε την ίδια σοβαρότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό φάνηκε από το τελικό 3-0. Παρά το μικρό διάστημα που είχαμε τα Χριστούγεννα για τα δύο παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο, κάναμε σωστή προετοιμασία στις προπονήσεις και ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

Τελικά δεν έχασε ούτε σετ!

Τελικά δεν έχασε ούτε σετ!

Η εθνική βόλεϊ Γυναικών πήρε πανηγυρική πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 0 παθητικό, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μαυροβουνίου!

«Καθάρισε» τον όμιλο με σούπερ Ζουπάνη!

«Καθάρισε» τον όμιλο με σούπερ Ζουπάνη!

Με τον διαγώνιο του Θρύλου πρώτο σκόρερ (17 πόντους, 52% αποτελεσματικότητα), η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ του Λουξεμβούργου και πέρασε πανηγυρικά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.