Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα»

«Το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα»
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 01:02

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είχε εύκολο έργο κόντρα στον ΑΟ Θήρας, επικρατώντας με 3-0 σετ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ρέντη, η Σάσκια Χίπε σε δηλώσεις της τόνισε, ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας της μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με την Γερμανίδα διαγώνια να τονίζει: «Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένες και δείξαμε την προσοχή που έπρεπε. Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος και οι διεθνείς επέστρεψαν μόλις πριν από λίγες μέρες. Η προετοιμασία μας είχε δυσκολίες αλλά κάναμε εξαιρετική δουλειά και είμαι περήφανη για την ομάδα μας. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Το 2019 άρχισε ιδανικά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει».

Διαβάστε επίσης

«Η ομάδα παρουσιάστηκε ενωμένη»

«Η ομάδα παρουσιάστηκε ενωμένη»

Η Κατερίνα Γιώτα στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς με τον ΑΟ Θήρας τόνισε, ότι οι «ερυθρόλευκες» παρουσιάστηκαν εξαιρετικές στο ματς του Ρέντη.

Βραβεύτηκε η Κοκκινάκη!

Βραβεύτηκε η Κοκκινάκη!

Η λίμπερο του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας για την απόδοσή της στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ.