Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 07:59

Πανέτοιμη για την πρόκριση στους «8» του CEV Cup είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία θα υποδεχτεί στο Ρέντη στις 18:00 την Μπουγιουκσεχίρ για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Live στο gavros.gr/CS6.

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τα 2 σετ που χρειάζονται και να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος, ο οποίος έχει ενισχυθεί με τις μεταγραφές των Αλεξίεφ και Σμαραγδή έδειξε στο πρώτο ματς στην Τουρκία ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα, όπου είχε επικρατήσει με 3-1 σετ, κάτι το οποίο όμως πρέπει να κάνει φανερό και απόψε στο «Μελίνα Μερκούρη» πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη πρόκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - BBSK Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - BBSK Live

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, υποδέχεται στις 18:00 στο Ρέντη την Μπουγιουκσεχίρ και είναι πανέτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του CEV Cup. Live στο gavros.gr/CS6.

Από την... αρχή για την πρόκριση!

Από την... αρχή για την πρόκριση!

Άπαντες στον Ολυμπιακό «έσβησαν» από το μυαλό τους τη νίκη 3-1 σετ στην έδρα της Μπουγιουκσεχίρ και βλέπουν τη ρεβάνς (17/01, 18:00) του Ρέντη σαν να είναι το πρώτο ματς.