Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμη για το ντεμπούτο της η Σκοτ

Έτοιμη για το ντεμπούτο της η Σκοτ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 19:22

Να συνεχίσει στις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού η οποία το Σάββατο (17/01) αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν το τρίποντο ώστε να παραμείνουν μόνες πρώτες στην βαθμολογία της Βόλεϊ Λιγκ ενώ παράλληλα θέλουν να μπουν και με το… δεξί στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Μην ξεχνάμε ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν μόλις μια ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αυτή είναι από τον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Παράλληλα το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τις Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς και Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Διαβάστε επίσης

Με Σκοτ για τη… ρεβάνς!

Με Σκοτ για τη… ρεβάνς!

Με την νεοαποκτηθείσα Αμερικανίδα ακραία, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αγωνίζεται σήμερα, Σάββατο (19/01, 18:00) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα.